Denizli Haber - Kısa bir süre önce Kapalı Pazaryeri ve sosyal tesisi tamamlayarak Yenicekentlilerin hizmetine sunan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, bir taraftan Cumhuriyet Parkı peyzaj çalışmaları devam ederken, diğer taraftan esnaf ve çiftçinin kronikleşen sorunlarına çare olacak yatırımlarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta yaşanan şiddetli yağıştan etkilenen çiftçinin imdadına yetişilen Buldan Belediyesi,   selden dolayı kapanan ve bozulan Yenicekent Mahallesi Narlıdere Yolu’nda hummalı çalışma başlattı.
Belediye ekiplerinin iki gün devam eden çalışması sonucu yaklaşık 10 kilometrelik arazi yolunun yeniden açılarak, çiftçilerin tarlalarına rahatça ulaşmasının sağlandığını belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, yağış nedeniyle çiftçilerin tarlalarına ulaşımını sağlayan arazi yollarının büyük bölümünün bozularak bakım ve onarım gerektirdiğini belirtti.  

Başkan Şevik, “Verimli topraklara sahip ilçemize yakışanı yaparak çiftçilerimin yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdik.  Çiftçilerimizin, yağış nedeniyle yollarının zarar gördüğü ve ulaşımda sıkıntı yaşandığı yönündeki sorunlarını çözmek için, belediyemizin tüm imkanlarını seferber ettik.  Yolda meydana gelen bozulmalar, derin yarıklar ve yüksek setler greyderlerimiz vasıtası ile düzenlenerek, çiftçimizin tarlalarına ulaşımı için daha elverişli bir hale getirdik. Çiftçilerimize hayırlı olsun” dedi..

Editör: TE Bilişim