MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Fahri Şevik, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında, 14 Mayıs Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafın sıcak ve samimi ilgisiyle karşılanan Şevik, “ Buldanlılar bizi özlemişler, biz onları özlemişiz. Bu özlem 31 Mart’ta bitecek. Hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecek” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Buldan Belediye Başkan Adayı MHP’li Mustafa Fahri Şevik, 31 Mart yerel seçim öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. MHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Sema Meral, MHP Buldan İlçe Başkanı Yeşim Öztaş Çankır ve partililer ile birlikte 14 Mayıs Caddesi’nde bulunan dokumacıları ziyaret eden Şevik, esnafın sıcak ve samimi ilgisiyle karşılandı.

2007-2014 arası Buldan Belediye başkanlığını yürüten Mustafa Fahri Şevik, “Esnaf ve Buldanlılar ile buluşmalarımızda anladık ki, hemşerilerimiz bizi özlemiş. Biz de Buldanlıları özledik. Bu özlem 31 Mart’ta sona erecek” dedi.

Nerede Kalmıştık?

Görev yaptığı 7 yıllık süre içinde Buldan için olmayanı oldurduklarını, imkansızı başardıklarını vurgulayan Şevik, “Şimdi yeni hedeflerimize kilitlendik. Buldanımızın ciddi bir potansiyeli var. Kültürel yapısı zengin, vitrin oluşturacak kadar tarihten miras mimari eserleri var. Buldan’ı bir Safranbolu, Odunpazarı veya Beypazarı yapmak o kadar zor değil. Buldan’ı çok farklı bir yapıya büründürmek ve Türkiye’de parmakla gösterilen merkezlerden biri haline getirmek için harcadığımız çabayı bıraktığımız noktadan sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim