MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatı ile meclis üyesi adaylarıyla biraraya geldi. 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Buldan’ı mahalle mahalle ev ev ziyaret ettiğini vurgulayan Şevik, “Rüzgar bizden yana. Ancak rehavete kapılmak yok. Parti teşkilatlarımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Şevik, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını değerlendirmek, çalışma stratejilerini belirlemek üzere, meclis üyesi adayları ile biraraya geldi. Buldan Grand Otel’de gerçekleştirilen toplantıya, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Ak Parti ve MHP İlçe teşkilatının yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Rehavete Kapılmak Yok

Belediye Başkan Adayı Şevik, “6 Ocak’ta Cumhur İttifakı adayı olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş tarafından ilan edildik. O günden beri Ak Parti’nin de desteği ile 31 Mart seçimlerine hazırlanıyoruz. Çok güzel ortak çalışma gerçekleştirdik. Seçimler için geri sayım başladı. Kalan süreyi tasarruflu ve daha dikkatli değerlendirmemiz gerek. Daha çok sahada olacağız, Buldan halkı ile bire bir temas halinde olacağız. İnsanlar bizi görmek, sorunlarını paylaşmak istiyor. Ben bir yıldan beri sahadayım ve Buldanlılarla sürekli temas halindeyim. Müşahede ettiğim kadarıyla rüzgar bizden yana Cumhur İttifakından yana. Ancak rehavete kapılmak yok. Teşkilatlarımızla, meclis üyesi adaylarımızla birlikte sahada olacağız, mahalle mahalle, ev ev dolaşıp çalışmalarımızı daha koordineli bir şekilde devam etmeliyiz. Hedefimiz, en yüksek belediye meclis üyesi sayısına ulaşmak” dedi.

Akil Heyet Kurduk

Seçim çalışmalarını daha stratejik yürütmek amacıyla Ak Parti ve MHP’nin ileri gelenlerinden oluşan 8 kişilik Akil heyet kurduklarını vurgulayan Şevik, “Son beş yıl içerisinde Buldan hizmete hasret kaldı. Buldan’ın geleceği için çalışmalıyız. Mahalle Mahalle, ev ev ziyaret edeceğiz, projelerimizi anlatacağız. Biz hiçbir siyasi parti ve adayını tenkit etmeyeceğiz. Yalnızca projelerimizi paylaşacağız. Buldan’ımızın ileri gelen akil insanlarından oluşan heyetimiz de bizlere destek olacak. Akil Heyetin belirleyeceği stratejiler doğrultusunda, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarımızla birlikte hareket edeceğiz ” diye konuştu.

Kararsızlara Dokunacağız

Buldan’da yüzde 12 oranında kararsız seçmen olduğunu ileri süren Şevik, seçimin kaderini de bu kararsızların belirleyeceğini söyledi. Buldan’ın 45 mahallesini ziyaret edeceklerini ve vatandaşlarla bire bir görüşerek gönüllere dokunacaklarını belirten Şevik, Buldan’ı tarihiyle, yaylalarıyla ve organik tarımıyla ilgi çeken bir merkez haline getirmek için çalışacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim