Seçimlerden önce minibüsçülere söz veren Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, otogarın peron girişlerini düzenlemek için çalışma başlattı. Büyükşehir ve Buldan Belediyesi işbirliği ile başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Şevik, peron girişlerindeki beton yığınlarını kaldırarak işe başladıklarını açıkladı.  

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Buldan Otogarı’nda M plakalı minibüsçülerin sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Mustafa Şevik, esnafa verdiği sözü tuttu. Büyükşehir Belediyesi ile başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Şevik, minibüsçülerin şikayet ettiği peron girişlerindeki betonları kırarak kaldırdıklarını, yerine kilit taşı döşeneceğini açıkladı. 

 Şevik, “Otogar, kültür, turizm kenti Buldan’a yakışmıyor. Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Buldan kısa sürede yeni otogarına kavuşacak.  Ancak yeni otogarımız yapılana kadar, esnafımızın sıkıntısına çözüm amaçlı çalışma başlattık.  Yapacağımız çevre düzenlemesi ile otogarımız hem yolcularımız hem de esnafımız rahat edecek” dedi.

BULDAN HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK

Buldan’ın son 5 yıl içerisinde belediye hizmetleri bakımından hak ettiğini alamadığını ileri süren Şevik, “Göreve gelir gelmez kollarımızı sıvadık çalışmalara başladık. Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile Buldan özlediği hizmetleri kavuşacak” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim