MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor. Karaköy Mahallesi’nde coşkuyla karşılanan Şevik, burada nişan törenine katıldı. Genç çiftin yüzüklerini takan ve zeybek oynayan Şevik, burada yaptığı konuşmasında projelerini paylaştı, destek istedi.

Cumhur İttifakı’nın Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, seçim çalışmalarını Karaköy’de devam etti. Karaköy’de coşkuyla karşılanan Şevik, burada nişan törenine katılarak Raziye Maden ile Hüseyin Uzun’un yüzüklerini taktı. Davetlilerle birlikte zeybek oynayan Şevik, genç çifte mutluluklar diledi.

Şevik, 2014 yılında yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen eşi Ayşen Şevik’in de Karaköy’ü çok sevdiğini hatırlatarak, “Karaköy bizi her zaman bağrına bastı. O nedenle burasının bizim için ayrı bir önemi var. Neden derseniz Karaköylüler her zaman birlik ve beraberlik örneği göstermiştir. Ben inanıyorum ki 31 Mart’ta da bu birlikteliklerini koruyacaklar. Karaköy hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Ve bunu birlikte yapacağız. Belediye başkanlığı yaptığım dönemde de Karaköy’e hizmetler yaptık. Yine yapacağız. Karaköy ile ilgili önemli projelerimiz var. Öncelikle yollarını yapacağız. Karaköy-Boğazçiftlik yolunu yaparak ulaşımı rahatlatacağız. Mevcut düğün salonunun çevre düzenlemesini de yaparak, gençlerimizin evlilik yolunda ilk adımı daha modern salonlarda atsın istiyoruz” dedi.

Başkan Adayı Şevik, nişan töreninden ‘En büyük başkan bizim başkan” sloganları ile uğurlandı.

Editör: TE Bilişim