Cumhur İttifakı’nın SKM’lerden sorumlu  Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci ile Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Turan,  MHP  Buldan Beledeye Başkan Adayı Mustafa Şevik’e destek ziyaretinde bulundu. 

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci ile Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Turan,  31 Mart yerel seçimleri kapsamında Buldan’ı ziyaret etti.  Cumhur İttfakı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde  Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik ve ekibiyle biraraya gelen Değirmenci, Halil Turan ile birlikte SKM’de görevlendirildiklerini ve 19 ilçeyi ziyaret ettiklerini söyledi.

ŞEVİK’E TAM DESTEK

Cumhur İttifakının ilk adreslerinden olan Buldan’ı  önemsediklerini ve  MHP Adayı Mustafa Şevik ile  Buldan’ı alacaklarını söyleyen Değirmenci, “Türkiye’nin bekası için Denizli’de 20’de 20 yapmak zorundayız.  Seçime için geri sayım başladı. 31 Mart’ta  ‘keşke şu evi de ziyaret etseydik’ dememek için çalışmalarımızı titizlikle sürdürmelisiniz. Ekip sayısını artırıp  Buldan’da girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmamalısınız.  Hem Ak Parti  hem de MHP teşkilatlarının tam kadro sahada olmasını istiyoruz.  Bizim Buldan’da başkan adayımız Mustafa Şevik’te desteğimiz tam. Eksiklikleriniz varsa gidermeye hazırız” dedi.

Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Halil Turan ise, 1946 seçimlerinde  oylarını korumak için verdikleri mücadele ile demokrasi destanı yazan Arslanköy’ü hatırlatarak, “Seçimi almak için yalnızca çalışmak yetmez. Sandıkda oylarınızı da sahip çıkmanız gerekir.  Sandıkta görevli arkadaşlarımızın 31 Mart günü her ne olursa olsun sandıklarını terk etmemesi, sahip çıkması gerekir” diye konuştu.

“BULDAN’I ALACAĞIZ”

Siyasetin bir ekip işi olduğunu vurgulayan  MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, “Biz Buldan’da bir yıldan beri çalışıyoruz.  Ak Partili ve MHP’li kardeşlerimden oluşan güzel bir ekibimiz var.  Cumhur İttifakının en güzel örneğini Buldan veriyor. Bu nedenle ben ekibime teşekkür ediyorum. Gece gündüz çalışıyoruz.  31 Mart’ta kadar da çalışmaya devam edeceğiz.  Sıkılmadık  el bırakmayacağız. Buldan’ın geleceği için çalışacağız” dedi.   

Editör: TE Bilişim