Buldan sahip olduğu tarihi evleri, el dokuması ürünleri ve Yaya Gölüyle olduğu kadar yeşil alanlarıyla, doğal güzelliğiyle de Denizli’nin gözde ilçelerinden biri olduğunu söyleyen Cumhur İttifakı MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, yeni park projeleri ile ilçenin güzelliğine güzellik katılacağını vurguladı. Şevik, Belediye başkanlığı yaptığı 2007-2014 yıllarında ilçeye irili ufaklı 27 park kazandırdığını hatırlatarak, yenilerinin yapılacağını söyledi.

Cumhur İttifakı MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik’in projeleri arasında yer alan yeni yeşil alan ve park projeleri, ilçenin güzelliğine güzellik katacak.  Belediye başkanlığı yaptığı 2007-2014 yıllarında başta Tarakçı Parkı’nın yeniden düzenleyerek Buldan halkının hizmetine sunulduğunu, Toplu Konut Parkı ve Gölbaşı Parkı olmak üzere irili ufaklı 27 park ve yeşil alanı Buldan’a kazandırdığını hatırlatan Şevik, yeni park projelerinin de hazır olduğunu açıkladı.HEYELAN BÖLGESİ YEŞİL ALAN OLACAK

Girne mevkiinde heyelan nedeniyle hasar gören konutların bedeli ödenerek yerine yeşil alan ve dinlenme parkı yapılacağını söyleyen Şevik, Kestane Deresi, Vakıf Alanı gibi mevcut parkları yeniden düzenlenerek vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. Ayrıca Topdamı mevkiine yeni düzenlemeyle modern çizgilere sahip, kale siluetinde, kültürümüzü yansıtan geniş bir dinlenme parkı yapılacağının müjdesini veren Şevik, “Benim dönemimde yapılan Karşıyaka Mahallesindeki Çamlık Parkı yeniden düzenlenecek“ dedi.

BULDAN DOĞAL YAŞAM ALANI OLACAK

Orman Bölge Müdürlüğü’nden izin alınarak Çamlık Parkını ormanlık alan ile birleştirmeyi düşündüklerini söyleyen Şevik, “Burası, dinlenme yerleri, yürüyüş parkurları ile Buldanlıların yeni yaşam alanı olacağını belirti. Ayrıca, Duran Çeşmesi denilen mevkide de park düzenlemesi yapılacağını dikkat çeken Şevik, yeni oluşturulacak yeşil alan ve parklarla Buldan’ın doğal yaşam alanı olacağının belirtti. 

Editör: TE Bilişim