Denizli Haber - Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, Belediye birim müdürleri ile çok sayıda muhtarın katıldığı toplantıda, mahallelere yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirdi. Başkan Şevik, Ankara’da düzenlenen törende, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile İlçe ve Yenicekent stadyumlarının sentetik çim sahaya dönüştürülmesi, tribünleri ile soyunma odalarının yenilenmesi, 1 adet Tip Gençlik Merkezi, 1 adet spor salonu, 5 adet halı saha ve 5 adet basketbol sahası için protokol imzalamıştı.

İmzalanan protokol çerçevesinde 5 adet halı saha ve 5 adet basketbol sahasının Buldan’ın kırsal mahallerinde belirlenecek alanlara yapılacağını söyleyen Başkan Şevik, konuyla ilgili muhtarlara bilgi verdi, yer tespitinde görüşlerini aldı.

Başkan Şevik, ilçeye kazandırılacak olan spor yatırımlarının tüm mahalle gençlerinin yararlanabileceği şekilde uygun yerlere yapılmasını arzu ettiklerini belirterek, “Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile imzaladığımız protokol kapsamında ilçemize yaklaşık 15 milyon TL’lik yatırım yapılacak. Yatırım projeleri arasında 5 adet halı saha ve 5 adet çok amaçlı basketbol sahasını kırsal mahallelerimize yapmak istiyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora yönlendirmek için oldukça önemli olan yatırımlarımızı uygun alanlara yapmak istiyoruz. Belediye ekiplerimiz ön çalışma yaptı. Ancak muhtarlarımızın da görüşleri bizim için önemli” dedi.

Şimdilik yalnızca sentetik çim saha ve basketbol sahaların yapılacağını söyleyen Başkan Şevik, “Eğer bakabileceğinize söz verirseniz ileriki zamanlarda wc ve soyunma odaları da yapacağız” diyerek muhtarlardan söz aldı.

Buldan’a güzel hizmetler yapmak amacıyla iki yıl önce Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile yola çıktıklarını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, “Bu yatırımları ilçemize kazandırmak için Başkan Şevik ile defalarca Ankara’ya gittik taleplerimizi ilettik, takipçisi olduk. Bundan sonra da ilçemize daha çok hizmetin gelmesi için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından mahallelerde yapılacak spor yatırımları için en uygun alanların tespiti için muhtarların görüş ve önerileri değerlendirildi.

Editör: TE Bilişim