Denizli Haber - Buldan’da devam eden spor yatırımları, BELKÜM’de düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer İlman, Buldan Kaymakamı Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yatırım İnşaat Şube Müdürü Özlem İlhan, Buldan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Geren ile Buldan Yurt Müdürü Ahmet Koç katıldı.

Geçtiğimiz yıl Belediye ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliği ile ihale edilen yatırımlarda çalışmalar devam ediyor. Buldan İlçe Stadı’nın yenilenmesi, toprak yüzeyli Yenicekent Stadının sentetik çim yüzeye dönüştürülmesi çalışmalarıyla, gençlik merkezi ve 5 mahallede devam eden halı saha, basketbol sahası çalışmalarında sona gelinen Buldan İlçesini, yeni dönemde gençlik ve spor faaliyetleri ile dolu bir yıl bekliyor.

İl Müdürümüz Ömer İlman'ın üzerinde adının yazılı olduğu 20 numaralı Milli Takım formasını hediye ettiği Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İl Müdürümüz İlman'a kendisinin son kitabı “İdealist Bir Cumhuriyet Hekimi: Dr. Behçet Uz” kitabını imzalayarak hediye etti.

Ziyaretin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer İlman ve Başkan Şevik, inşaatı devam eden Gençlik Merkezi, Spor Salonu ve tesislerde incelemelerde bulundu. Başkan Şevik ve İlman’a, Yatırım Emlak İnşaat Şube Müdürü Özlem İlhan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Geren ile Buldan Yurt Müdürü Ahmet Koç eşlik etti.

Editör: Tahir Aygün