Denizli Haber -  Denizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl coşkusu Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Fatma Turgut konseri ile kutlandı. Konserden saatler önce başta gençler olmak üzere 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nını doldurmaya başlayan vatandaşlar sevilen sanatçı Fatma Turgut’un sahneye çıkmasını heyecanla bekledi. Meydanı dolduran onbinlerce Denizlili, sevilen sanatçı Fatma Turgut’un sahneye çıkmasını alkış ve tezahüratlarla karşıladı. Fatma Turgut, muhteşem sesi ve sevilen şarkılarıyla 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini topladı, Denizlililer 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu dolu dolu yaşadı. Sanatçı tarafından sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konsere katılanları selamladı. Başkan Zolan, meydanda uzun süredir bu kadar yoğun bir kalabalığın bir arada olmadığını belirterek, sevilen sanatçı Turgut’a “Denizli’ye hoş geldiniz” dedi.

Büyükşehir’den muhteşem 30 Ağustos konseri (7)

BAŞKAN ZOLAN: “ÜLKEMİZE, BAYRAĞIMIZA SONSUZA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Bugünün çok özel olduğunu ifade eden Başkan Zolan, meydanı dolduran onbinlerce Denizliliye seslenerek, herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Başkan Zolan, “Tam 100 yıl önce bugün düşman darmadağın edildi, ülkemiz işgalden kurtuldu ve bağımsızlığımız kazanıldı. Bugün burada bu etkinliği yapabiliyorsak, hür ve bağımsız yaşayabiliyorsak bunu 100 yıl önce vatanı için canını veren ecdadımıza borçluyuz. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu güzel ülkemize, bayrağımıza hep birlikte sonsuza kadar sahip çıkacağız” dedi.

Büyükşehir’den muhteşem 30 Ağustos konseri (5)

FATMA TURGUT: “BİR TARAFIM DENİZLİLİ”

Sanatçı Fatma Turgut ise, anneannesinin Acıpayam, dedesinin ise Çallı olduğunu anlatarak, “Benim bir tarafım Denizlili. Küçükken Denizli’ye çok gelip giderdim. Bugün burada olduğum için çok mutluyum, çok güzel ağırlandık, çok teşekkür ederim” dedi. Sanatçı Turgut ile selfie çektiren Başkan Zolan daha sonra günün anısına üzerinde Denizli horozu figürü bulunan kaide hediye etti.

Büyükşehir’den muhteşem 30 Ağustos konseri (1)

Editör: Tahir Aygün