Çağdaş Atılım Koleji, Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu'nu ziyaret etti. Memişoğlu ziyarette öğrencilere tecrübelerini aktardı.

PAMUKKALEHABER
Okul müdürü Melih Peştere ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Banu Aydemir öncülüğünde,11.sınıf öğrencilerinden İlayda Karaca ve Doğukan Aytekin Başkan Memişoğlu'na sorular yöneltti. Hazırlanmış sorular sayesinde Hüseyin Memişoğlu'nun deneyimlerinden yararlanan öğrenciler, ziyaret sonucunda birçok kazanımlar edindiğini söylediler.

'Denizli'nin ilk karakter okulu olma özelliğini bünyesinde barındıran Çağdaş Atılım Koleji, değerler eğitiminin altını çizen bir eğitim kurumudur' diyen  Okul Müdürü Melih Peştere :"Bizde her şeyden önce aile olma ilişkisi vardır. Bunu sağladıktan sonra öğretime geçiyoruz. Sınıflarımızın 8-10 kişilik bir mevcudu olması az öğrenciye çok ilgi gösterebilmemizin bir anahtarı. Potansiyeli olup ortaya çıkarmakta zorlanan öğrencileri başarıya ulaştırmak,bu anahtar sayesinde gerçekleşiyor" açıklamasında bulundu.

Peştere,Hüseyin Memişoğlu'nu ziyaret etme amaçlarını açıklarken öğrencilerimizin özgüven kazanması adına kişisel gelişimlerini artı yönde etkilemek adına buradayız. Bir büyüğün karşısında nasıl oturup ne tarz bir üslupta konuşulması gerektiğini vaktiyle öğrenmeleri çok önemli. Öğrencilerin sizden edindikleri deneyimleri diğer arkadaşlarıyla paylaşmalarını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

7 YAŞINDAN BERİ ÇALIŞIYORUM
Memişoğlu,başarıya giden ilk adımın şüphesiz ki fırsatları değerlendirmek olduğunu belirtti. Zor şartlar altında bugünlere gelindiğine değinen başkan,7 yaşından beri çalıştığını ifade ederek sabah okula öğleden sonra ise Kaleiçi'ndeki dükkanlarına çalışmaya gittiğini söyleyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Editör: TE Bilişim