Denizli Haber - Denizlispor’un Galatasaray karşısında 120 dakika boyunca müthiş bir mücadele örneği verdiğini dile getiren Fethi Akcan, elenseler bile takımın oynadığı futbol ile ortaya koyduğu mücadeleyi alkışlayacaklarını söyledi. Kadrodaki eksiklere rağmen, sahaya çıkan ilk 11 ile oyuna sonradan giren oyuncuların performansının takdire şayan olduğunu vurgulayan Denizlispor 2.Başkanı Akcan, “İşin gerçeği ligde kötü günler yaşıyoruz. Bu takım büyük bir olasılıkla devre arasında transfer de yapamayacak. Mali ve sportif başarı açısından zor günler geçirdiğimiz gerçek. Lig maçlarında bir çok oyuncumuzun performansını yetersiz buluyorduk. Galatasaray karşısına kupada tur atlamak, takımdaki inancı arttırıp, mutlaka sinerji yaratacaktır. Taraftarımızdan rica ediyorum; Ligin ikinci yarısında takımlarının itici gücü olsunlar. Bu itici güce ihtiyacımız var” diye konuştu.

“ÜZERİMİZDEN ADETA ÖLÜ TOPRAĞINI ATTIK”

Fethi Akcan, sadece Galatasaray’ı kupadan elemediklerini, bu zaferle bir çok kazanım elde ettiklerini sözlerine ekleyerek, açıklamasına şöyle devam etti;

“Zorlu günlerde bile Denizlispor’un maziden gelen gücünü göstermeyi başardık. Türkiye Kupası’nda tur atladık ama daha da önemlisi üzerimizden adeta ölü toprağını attık. Bu müthiş galibiyet Denizli halkına yeni yıl armağanı olsun. Denizlispor bir kez daha inandığın zaman ne kadar kadron eksik olursa olsun kazanabileceğini gösterdi.  Elde edilen bu sinerji ve enerjiyle Horoz lige tutunacak ve düşmeyecektir. Galatasaray’ı eledik diye ayağımız yerden kesilmedi. Elensek bile biz bu kadroya güvendiğimizi zaten dile getiriyorduk. Eledik, güvenimiz perçinlendi. Teknik heyet ve oyuncularımızı bir kez daha yürekten kutluyorum.”

Editör: TE Bilişim