Çal Belediyespor ile Serinhisarspor, yarın (Cumartesi) saat 15.00’te Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda baraj maçı oynayacak. Çal kazanırsa Bölgesel Amatör Lig’e çıkacak, Serinhisar’ın kazanması durumunda da Serinhisarspor Bölgesel Amatör Lig’den düşmeyecek.

Bu önemli maç öncesi Çal’a moral ziyareti yapıldı. Denizlispor’un şampiyonluk mücadelesinin lokomotif güçlerinden olan Yeşil Cephe Taraftar Grubu’ndan bazı isimler Çal Garası’nın Başkanı Adnan Tatar’ı ziyaret etti. Tatar, “Denizlispor artık şampiyonluğa çok yaklaştı. Bu saatten sonra da şampiyonluk yolundan dönüş olmaz. Şampiyonluk sırası bizde. Yarın maçı kazanıp Bölgesel Amatör Lig’e adım atacağız. Hedefimiz 3.Lig’e yükselmek. Yeşil Cephe’ye moral ziyareti için teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşil Cephe Taraftar Grubu adına konuşan Tuncay Uzunoğlu ise, “Denizlispor büyük bir ağaç, diğer kulüplerimiz de o ağacın dallarıdır. Çal ile Serinhisar’da bu ulu çınarın önemli dallarındandır. Hak eden kazansın, güzel bir futbol şöleni olsun” diye konuştu.

Bu arada, Çal Garası’nın Başkanı Adnan Tatar, yarın Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanacak olan baraj maçına Denizli’de oturan tüm Çallılar’ı bir kez daha davet etti.

Editör: TE Bilişim