Çal Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Çal ve komşu ilçelerdeki kamu kurum ve kuruluş çalışanlarını sportif ve sosyal faaliyetler kapsamında bir araya getirerek, çalışanlar arasında dostluk ve arkadaşlık ilişkilerini güçlendirmek amacıyla düzenlenen “Çal ve Yöresi Dostluk Kupası Voleybol Turnuvası sona erdi.

19 Şubat’ta başlayan turnuvaya Çal, Çivril, Bekilli, Bozkurt, ile Denizli Pamukkale ve Merkezefendi İlçelerinden 15 erkek, 5 bayan olmak üzere 20 takım ve 240 sporcu katıldı. Sahada rekabet, dışarıda ise dostluk ve fair-play görüntülerine sahne olan turnuvanın Finali 22 Mart Cuma günü Çal İlçe Spor Salonunda oynandı.

FİNAL HEYECANINI  PROTOKOLDE YAŞADI

Final müsabakasını Çal Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kula, Hakim Gülşah Arslan, Hakim Ahmet Kınacı, İlçe Jandarma Komutanı Oğuz Şentürk, İlçe Müftüsü Abdullah Vurucu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Rıza Sarıdemir, Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe, Çal İlçe Tarım ve Orman Müdürü Aydoğan Gürcan, İlçe Halk Eğitim Müdürü Talat Çelikkaya ile Çallı ve Çivrilli sporseverler birlikte izledi.

BAYAN TAKIMLARI TURNUVAYA RENK KATTI

Ev hanımları, üniversite ve lise öğrencileri ile çalışan bayanlardan kurulan 5 Takım yer aldığı bayanlar kategorisinde oynanan birbirinden heyecanlı ve çekişmeli  müsabakalar sonrasında Denizli Anadolu Pars Spor Kulübü Şampiyon, Bekilli Kredi Yurtlar Kurumu Takımı İkinci, Çal Belediyespor takımı ise üçüncü oldu.

ÇAL’DA ŞAMPİYONLUK KUPASI ÇİVRİL EĞİTİM BİR-SEN’İN

15 Takımın yer aldığı Erkekler kategorisinde ise Finalde Ev sahibi Çalgarası takımını 3-1 yenen Çivril Eğitim Bir-Sen takımı Şampiyon oldu. İlk seti 25-23 alan Çivril Eğitim Bir-Sen 1-0 öne geçti.Çalgrası ikinci seti 27-25 alarak skoru 1-1’e getirdi. Sonraki iki seti daha az hata yapan Çivril Eğitim Bir-Sen takımı skoru 3-1 yaparak turnuvanın şampiyonu oldu ve kupasını Çal Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kula’nın elinden aldı. Turnuvada Çalgarası takımı ikinci, Menteş takımı ise üçüncü oldu.

Editör: TE Bilişim