Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan ve Millet İttifakını oluşturan Cumhuriyet Halk partisi ve İyi Parti yönetimleri İyi Parti Çal Belediye Başkanı Adayı Mehmet Öztürk ile birlikte Çal'ın mahallelerini dolaşıp halk ile kucaklaştı.

Çal'ın mahallelerinde halk ile bir araya gelen Arslanı halk coşkulu bir şekilde karşıladı. Mahallelerde halk ile kucaklaşan Arslan; “İttifak adayımız Sayın Mehmet Öztürk'ü CHP örgütü olarak her zaman destekliyoruz. Başkan adayımız ile birlikte dolaştık, sizlerden gördüğüm kadarıyla halkın gönlünde taht kurmuş. Tebrik ediyorum. Bizde bu ittifaka CHP örgütü olarak her türlü desteği sağlayacağız. Halkımız 31 Mart'ta kararını verecek ve Çal sayın Mehmet Öztürk'ü seçecek. Halkımıza şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Millet İttifakı İyi Parti Çal Belediye Başkanı Adayı Mehmet Öztürk; “Vekilimiz Kazım Arslan beye buraya gelip bize destek olduğundan dolayı teşekkür ederim. Biz meclis üyelerimiz ile birlikte birbirimize yakınız. Her gittiğimiz mahallemizde bunu anlatıyorum. Ekibim ile biz Cal'a hizmete hazırız. Halkımız da bu hakkı bize tanıyacak. Şimdiden teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim