Çal’da Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonuyla çevre ilçeleri de içine alan geniş kapsamlı bir voleybol turnuvası düzenlenecek.

 “Gelin Spor Yapalım, Ödülü Sağlık Olsun” sloganıyla geçtiğimiz yıl ilki yapılan voleybol turnuvası ikinci kez gerçekleşecek. Çal Kaymakamlığı’nın destekleriyle yapılacak Dostluk Kupası müsabakalarına Çal ilçesinin yanı sıra Baklan, Bekilli, Çivril ve talep olması halinde diğer ilçelerde bulunan kamu kurumları, özel sektör çalışanları oda ve mahallelerden takımını oluşturan herkes katılım sağlayabilecek.

 

BAŞVURULAR 14 ŞUBAT’A KADAR

Yoğun ilginin olduğu Voleybol turnuvası için başvurular devam ediyor. İlçe Spor Salonunda yapılacak organizasyona katılmak isteyenler Çal Gençlik ve Spor İçe Müdürlüğüne 0258 7513302 numaradan ya da [email protected] mail yoluyla ulaşıp bilgi alabilir. Katılım formu ve turnuva şartnamesi denizligsb.gov.tr adresinde yayınlandı.

 

ÖZTEPE “İLÇELER ARASI KAYNAŞMAYI SPOR YOLUYLA GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUZ”

Turnuvaya ev sahipliği yapacak Çal Gençlik Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe; öncelikli amaçlarının Çal ve çevre ilçelerde yaşayan her yaştan insanı, sporun gücünü kullanarak birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygusuyla kaynaşmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Üç yıldır geleneksel olarak yapılan spor turnuvalarının bu yıl daha da genişletilerek planlandığını belirten Öztepe, Çal ilçesi olarak spor yapan ve sporla yaşayan bir toplum olma yolunda ilerlediklerini kaydetti. 

Çal Kaymakamlığı Voleybol Dostluk Kupası başvuruları 14 Şubat Perşembe günü mesai bitimine kadar yapılabilecek. Fikstür çekimi ise 15 Şubat Cuma günü Çal İlçe Spor Salonunda yapılacak.

 

Editör: TE Bilişim