Denizli Haber - Kız arkadaşına evlilik teklifi yapmak için alışılmışın dışında bir organizasyon yapmak isteyen Eroğlu, Denizli’de faaliyet gösteren Via Events’in kapısını çaldı. Çeşitli alternatifler üzerinde çalışan organizasyon firması, lavanta bahçesinde bir organizasyon yapma kararı aldı.

Via Events yetkilisi Gamze Yürektürk; “Müşterimiz, aynı zamanda tedarikçilerimizden olan Ümit Yaşar Eroğlu, kız arkadaşına farklı bir evlilik teklifi yapmak istediğini, ancak aklında bir fikir olmadığını belirtti. Denizli ve yakın çevresindeki alternatif mekanları değerlendirdik. Alışılmışın dışında bir sürpriz olmasını hayal ettiğini söyleyen müşterimize lavanta bahçesini önerdik. Hasan Durna’nın sahibi olduğu Tea Home Bitki Çayları’na ait, Çal ilçesine bağlı Belevi Mahallesi’ndeki lavanta bahçesinde müşterimize özel bir konsept hazırladık. Sağ olsun Hasan Bey mekanın kullanımı konusunda bize fazlasıyla yardımcı oldu. Firma olarak Denizli’de lavanta bahçesinde ilk evlilik teklifi organizasyonunu yapma şansı yakaladık. Hazırladığımız konsept hanımefendi kadar beyefendiye de büyük sürpriz oldu. Çiftimiz lavanta kokuları arasında hayatları boyunca unutamayacakları bir akşam geçirdi. Temmuz ayı sonuna kadar lavanta konseptli organizasyonlarımıza devam edeceğiz. Farklı bir organizasyon hayal eden çiftlerimize geç kalmamalarını öneriyoruz” dedi.

“BU ORTAMI ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

Gördüğü sürpriz karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Emel Sarıkaya (25), böyle bir evlilik teklifi beklemediğini ifade etti. Herkesin yaptığı gibi klasik bir evlilik teklifi alacağını düşündüğünü belirten Sarıkaya, “Erkek arkadaşım beni gerçekten çok şaşırttı. Bugüne kadar çevremizde gördüğümüz evlilik teklifleri genelde klasik, sıradan şeylerdi. Ümit’in bana bu kadar güzel bir sürpriz yapmasını beklemiyordum. Gördüğüm ortam karşısında oldukça duygulandım. Böyle bir evlilik teklifi nasıl kabul edilmez ki!” şeklinde konuştu.

Sürpriz evlilik teklifini yapan Ümit Yaşar Eroğlu ise organizasyon planları yaparken hayli heyecanlı ve stresli olduğunu, ancak profesyonel bir ekiple çalıştığı için aldığı sonucun da beklediğinin çok ötesinde olduğunu söyledi. Kız arkadaşının her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Eroğlu, “Farklı konseptler arasında gidip geldik. Ancak arkadaşlar en sonunda lavanta bahçesini önerdiler. Önce tereddüt etsem de onların tecrübesine güvenerek kabul ettim. İyi ki de böyle bir seçim yapmışız. Burayı görünce ben de kız arkadaşım kadar heyecanlandım. Bu sürprizi en ince ayrıntısına kadar özenle hazırlayan bu muhteşem ekibe teşekkür ediyorum. Bu akşamı asla unutmayacağız” dedi.

Evlilik teklifinin ardından yaş pasta kesen genç çift, bir süre kendileri için özel olarak hazırlanan çadırda bu büyüleyici ortamın tadını çıkardı. Daha sonra lavanta bahçesinde vakit geçiren çift, lavantalar arasında fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Editör: TE Bilişim