Denizli Haber - Denizli’nin Çal İlçesi’nde Muhtarlar Günü nedeniyle İlçe Tören Alanı’nda tören düzenlendi. Kaymakam Selin Sarı’nın da katıldığı törene kovid-19 önlemleri kapsamında sınırlı sayıda muhtar davet edildi.

Çal Muhtarlar Derneği Başkanı Ali İhsan Hayta ile bazı muhtarlar daha sonra Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Akcan, muhtarların günlerini kutladı, demokratik toplumda muhtarların önemine değindi.

Başkan Akcan, “Yeni dönemde yerel yönetimde muhtarları aktif hale getirdik. Her ay iki kez toplanıp, ilçenin sorunlarını masaya yatırıyor ve çözüm önerilerini alıyoruz. Belediyenin çalışmalarıyla ilgili muhtarlara sürekli bilgi aktarıyoruz. Gelir-gider kalemlerinden tutun, proje takibi ve diğer çalışmaların içinde yer alan muhtarlarımız katılımcı demokrasiye de katkı veriyor. 34 mahalle muhtarımız ile omuz omuza çalışıyoruz. Korona virüs ile mücadele konusunda da muhtarlarımız önemli çalışmalara imza attılar. Çallı muhtarlar ve tüm muhtarlarımızın günlerini kutluyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim