Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, Çal Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Deda, derneğin genel sekreteri Hüdaverdi Akbeyik, PAÜ Rektör Vekili Prof.Dr.Ahmet Kutluhan’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Prof.Dr.Kutluhan, “PAÜ’ye rektör vekili olarak atanmam benim için de sürpriz oldu. Burada kalıcı hizmetlerde bulunmak istiyorum. Üniversiteyi iyi tanıyorum. Akademik ve eğitim olarak PAÜ’ye iyi bir ivme kazandırmayı hedefliyoruz. Denizli geneline ayrım yapmadan hizmet edeceğiz. Çal için de güzel düşüncelerimiz ve projelerimiz var. Geçmiş yıllarda Çal’da üniversiteye devredilen Kumral mevkisindeki 650 dönüm arazide önemli bir projeyi hayata geçirmek arzusundayız” dedi.

AKCAN; “VADLER BİZİ HEYECANLANDIRDI”

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Rektör vekili Kutluhan’ın Çal adına verdiği sözlerin kendilerini heyecanlandırdığını söyledi. Kutluhan’ı Çal yöresi olarak ziyaret ettiklerini söyleyen Akcan, “Hemşehrimize görevinde başarı diledik. Birlikte güzel çalışmalar yapmak isteriz. Çal adına vaadlerini duyunca heyecanlandık. Verilen sözlerin takipçisi olacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim