Törende ismi açıklandı, ilk mesajını böyle verdi;

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 31 Mart Yerel Seçimleri'ne katılacak 931 belediye başkan adayını Ankara Spor Salonu’nda yapılan aday tanıtım toplantısıyla kamuoyuna tanıttı. MHP’nin Çal’da Cumhur ittifakı adayı olarak gösterdiği Belediye Başkanı Fethi Akcan, yayınladığı ilk mesajında, “Belediyede ilk 3 yılımız, Büyükşehir statüsüne geçiş nedeniyle yeni sistemi oturtmakla geçti. Önümüzdeki dönem Çal’ı ayağa kaldıracak yeni projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

MHP’nin Denizli’den Cumhur ittifakının adayı olarak gösterdiği Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtımın hemen ardından açıklama yapan Fethi Akcan, “Bize güvenen ve inananları mahcup etmemek, Çal’ı en iyi şekilde temsil etmeyi sürdürmek için çabalarımız artarak devam edecek” dedi.

 

El ele, gönül gönüle Çal aşkıyla çalıştıklarını sözlerine ekleyen Akcan, “Aynı düşüncelerle ve aynı sistemle yola devam edeceğiz. Herkesi kucakladık, ayrımcılık yapmadık, kucaklamaya devam edeceğiz. Hedefimiz yeni dönemde daha büyük projeler ve hedeflerdir. İlk 3 yılımız yeni sistemi oturtmakla geçti. Denizli büyükşehir oldu, biz aynı dönemde ilçe başkanlığına başladık ve yeni sistemin oturması zaman aldı. Artık gelecek dönem daha somut adımlar atıp, Çal’ı ayağa kaldıracak projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim