Bölgesel Amatör Lig’de iddialı bir ekip yaratmaya çalışan Çal Belediyespor, son olarak Sökespor forması giyen Denizlili futbolcu Hüseyin Ertabak’ı renklerine bağladı. Hüseyin’in sponsorluğunu üstlenen Ezel Şarapları firması, futbolcunun giderlerini karşılayacak.

Kulüp Başkanı Adnan Tatar ve Ezel Şarapları’nın sahibi Mehmet Atılsın ile görüşen yıldız oyuncu Hüseyin, kendisini Çal Garası yapan imzayı attı. Hüseyin’in sponsoru olan Ezel Şarapları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atılsın, “Çal Garası’na her Çallı elinden gelen katkıyı vermelidir. Bu takım hepimizi temsil ediyor. Ben de geçmişte bu camiada kulüp başkanlığı yapmış olmanın onurunu yaşadım. Yönetim iddialı bir ekip kuruyor. 3.Lig hayal değil. Diğer firmalarımızın da oyunculara sponsor olarak kulübe katkı vermeleri Çal’ın gücüne güç katar” dedi.

Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, Ezel Şarapları’na teşekkür etti, “Transfer çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Geçen sezon kadromuzda yer alan Onur Kiremitçi, İsmail Çetin’i de renklerimize bağladık. Transferler devam edecek” dedi.

Denizli futbol camiasının yakından tanığı Hüseyin Ertabak ise, “Gençlerbirliği ve Karabük’ün alt yapısında oynadım. Kale Belediyespor, Pamukkale Üniversitesi ve son olarak Sökespor forması giydim. Çal Garası olduğum için mutluyum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim