Denizli Haber - Çal’da sportif ve sosyal aktiviteleri canlandırmak, gençler ve mahalleler arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla Çal Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün katkılarıyla Çal Kaymakamlığı futbol turnuvası düzenledi. Geçtiğimiz ay başlayan halı saha futbol turnuvasına 20 mahalle takımı 240 sporcuyla katıldı. Turnuvada Peynirciler ile Hüseyinler Mahalleleri finale kaldı. Final maçını 6-4 kazanan Peynirciler şampiyon oldu.

Şampiyon takımın kupasını Kaymakam Mert Çanga, ikincinin kupasını ise, Başkan Fethi Akcan verdi. Turnuvanın en centilmen takımı olan Hançalar’ın kupasını ise, Çal Belediyespor Başkanı Adnan Tatar taktim etti.

Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Gençler arasında dayanışma ve kardeşliği pekiştirme adına düzenlenen turnuvada, Büyük Çal Ailesi’nin fertleri, yeni gençleri kaynaştı. İlçemizin sosyo-kültürel ve sportif dokusuna zenginlik katan turnuva geleneksel hale gelecek. Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Burada önemli olan kazanmak değil, turnuvaya katılmaktı” dedi.

Editör: Tahir Aygün