Denizli Haber - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, kalabalık bir ekiple Çal İlçesini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla buluşan MHP’liler, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı da makamında ziyaret ettiler. MHP İl Başkanı Yılmaz, “Önümüzde Çal örneği varken, yeni arayışlara gerek yok. Fethi Akcan ve ekibi gönülleri kazandı, iki seçimdir her siyasi görüşten insanların oyunu alıyor. Biz de çok çalışıp öncelikle kırgın, kararsız ve kızgınların oyunu alabiliriz. Yeter ki gönülleri kazanalım. Bireysel değil, toplumsal sorunlara odaklandık, bölgemizin ve ülkemizin geleceğinin planlanmasına katkıda bulunuyoruz” dedi.

Çal ilçesini ziyaret eden MHP heyeti, önce Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyaret etti. Yönetim Kurulu ve onlarca partili ile Akcan’ı ziyaret eden İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 2023 seçimlerinde başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Belediye Başkanı Fethi Akcan, MHP’nin Denizli’den milletvekili ya da milletvekilleri çıkartması gerektiğini söyleyerek, “Partimizin ve partililerimizin Ankara’da milletvekili temsilcisi olmalıdır. Bu eksikliğimiz hissediliyor. Partililerimiz ile sadece seçim dönemlerinde değil, her fırsatta bir araya gelip istişareler yapmalıyız” diye konuştu.

“ÇAL BİZİM İÇİN EN GÜZEL VE EN SOMUT ÖRNEK”

İl Başkanı Yılmaz, sadece milliyetçi, muhafazakar değil her kesimin oyuna talip olduklarını ve çalışmalarının da bu yönde olduğunu söyleyerek, bu konuda Çal’ın önlerinde en güzel ve en somut örnek olduğunu kaydetti. Yılmaz şöyle konuştu;

“Önümüzde güzel bir Çal örneği var. Fethi Akcan ve ekibi her kesime her gönüle dokunuyor ve iki dönemdir yerel seçimden zaferle çıkıyorlar. Biz de parti olarak Denizli İl Örgütü olarak gönüllere dokunmalıyız. Her kesimden insanın oyunu alıp, sevgisini-sempatisini kazanmalıyız. Başta kırgın, kararsız ve kızgınların oyunu almalıyız. Bunu başarabiliriz. Yeter ki gönülleri kazanalım. Aynen Çal gibi. Bugün başarılı bir belediye başkanımız var.  Bu başarısının sırrı da insanların gönüllerini kazanmasıdır. Nasıl, Fethi Akcan ve ekibi Çal’da her siyasi düşünceden insanımızın oyunu alabiliyorsa bunu biz de başarabiliriz. Toplumun ortak sorunlarına odaklanıp geleceği planlamak önemli. Bölgemizin ve ülkemizin geleceğinin planlanmasına katkıda bulunuyoruz. Bireysel olarak bizlerin bürokrasi, iş dünyası ya da ne bileyim işte devletimizi yönetenlerle iyi ilişkiler kurmamız önemli değil. Önemli olan toplumsal sorunlara çözüm üretmek ve geleceğin güçlü Türkiyesi’ne katkıda bulunmak. 2023 seçimleri önce her eve girmeye çalışacağız. Kalpleri kazanacağız. Partimizi iyi anlatacağız. Cumhur ittifakının önemini her fırsatta dile getireceğiz.”

Başkan Fethi Akcan, MHP’li misafirlerini Çal Kadın Kooperatifi’ne götürdü ve buradaki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.  MHP’liler, daha sonra Çal pazarında esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Editör: Tahir Aygün