Çameli Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen EMITT Turizm Fuarı’nda Denizli Büyükşehir Belediyesi tanıtım standında yerini aldı. Stantta, Çameli’nin kültürel ve doğa güzellikleri dünyaya tanıtılacak.

PAMUKKALEHABER

Bu yıl İstanbul’da 21.si düzenlenen EMİTT Turizm Fuarı’nda Denizli Büyükşehir Belediyesinin tanıtım standında,Çameli Belediyesi de yer aldı.

EMITT fuarına katılımın Çameli'nin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Çameli Belediyesi olarak son yıllarda şehrimizin tanıtımı ve sahip olduğu turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi için, yerel, ulusal ve uluslararası bir çok organizasyonda yer alıyoruz. Tarihi zenginliklerimizi, coğrafi güzelliklerimizi ve kent kültür ve yaşamımızı katıldığımız önemli fuarlarda Dünya’ya anlatıyoruz. Dünya’nın en prestijli fuarlarından birisi olan İstanbul EMITT fuarına katılarak Çameli'mizi en güzel biçimde anlatmayı hedefliyoruz” dedi.

İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMİTT Fuarı’nda olup Çameli'nin tarihi, kültürü ve turizm potansiyeli her yönüyle ulusal ve uluslararası alanda tanıtılacak. 
 

Editör: TE Bilişim