Denizli Haber - Tarım ve Orman Bakanlığı ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) aracılığıyla gerçekleştirilen 10 adet süt toplama ve nakil aracı ile tankların ÇAMELİ S.S. Kızılyaka Tarımsal Kalkınma Kooperatifi işletme sahibine teslimi yapılan tören ile gerçekleştirildi.

S. S. Kızılkaya Kalkınma Kooperatifi’ne kazandırılan Araç Filosu ve ekipmanların hizmete alınma ve anahtar teslim törenine Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, TKDK Denizli İl Koordinatörü Bilal Taştepe, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, STK Temsilcileri, Kooperatif Üyeleri, Çiftçiler ve çok sayıda davetli katıldı.

Törene katılan Tarım ve Orman İl Müdürü Şakir Çınar; "Anadolu da bir söz vardır tarlada izi olmayanın harmanda gözü olmasın. Hamdolsun bu araçlar alınırken tarlada da izimiz vardı harmanda da gözümüz var dolayısıyla üreticiye ve tüketiciye daha hızlı ulaşabilmek adına hizmetler durmadan devam edecektir. TKDK (IPARD) 10.Çağrı döneminde projesi onaylanan ÇAMELİ S.S. Kızılyaka Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin 10 adet süt toplama ve nakil aracı ile tankların teslimi gerçekleştirilmiştir. Kızılyaka Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Zekeriya Acar ve işletmesine hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilişim