T.C.Kalkınma Bakanlığı Güney ege Kalkınma ( GEKA) 2015 yılı teknik destek programı kapsamında hazırlanan ‘’ÇAMELİ PROJELERLE GELİŞİYOR ‘’ projesiyle Çameli İlçesinde 29 kişinin katılımı ile gerçekleşti.

Projede Çameli ilçesinde kamu kurum ve kuruluşları ile Özel Sektörden katılan adaylar geleceğin proje uzmanları olarak hazırlanmak üzere programa eğitime tabii tutuluyor.Geka Proje eğitmeni Hamza Kocatepe tarafından katılımcılara 8 gün boyunca Proje Teklif Çağrısı ve Destek Programları kapsamında, bölgenin proje yazma kültürünün geliştirilmesi amacıyla paydaşlarına yönelik proje eğitimleri verecek

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Çameli Belediyemiz ve Geka İşbirliği ile hazırlanan bu program ile Çameli ilçemiz geleceğin projelerine aday olacaktır.

8 günlük Program kapsamında adaylara projelerin hazırlanması, nerelere başvuracağı ve hazırlanış şekilleri pratik ve teorik olarak uzmanlarca anlatılmaktadır.

Programda potansiyel başvuru sahiplerine proje döngüsü eğitimi çerçevesinde öncelikle; proje kavramı, proje fikirlerinin üretilmesi, bu fikirler üzerine proje hazırlanması, planlanması ve proje hazırlama pratiklerinin geliştirilmesine yönelik bir çalışma uygulanacak

 

Editör: TE Bilişim