Hisar Turizm ile Çameli merkez ve mahallelerinden Kutsal Topraklara Umreye gidecek yolcular kalabalık bir vatandaş grubu ile uğurlandı

Çameli’de Özel bir tur organizasyon firmasının düzenlediği, 2016 yılının ilk turuyla umreye gidecekleri yakınları ve akrabaları ve gözyaşları ile kutsal topraklara uğurlandı.

Özel bir tur organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek olan umre adaylarını mukaddes topraklara uğurlamak için bu gece Çameli Pazar yerinden uğurlama töreni düzenlendi. Umre yolcuları ve Sevenlerinin katıldığı uğurlama töreninde duygulu anlar yaşandı.

2016 yılının ilk turunu Çameli’de 26 kişi ile gerçekleştirdiklerini söyleyen Çameli Tur Sorumlusu Asım AYTEN “26 kişilik grup arasında 15 ve 28 günlük hacı adayları var, Şubat tatilinde de 2. grubu göndereceğiz, Şubat ayında gidecek grup 15 ve 20 günlük olarak gidecek gruplardır. İnşallah günlükleri bittikten sonra hacı adaylarımızı Türkiye’ye göndereceğiz. vekillerimizi inşallah sevdiklerine evlerine yakınlarına kavuşturmayı ümit ediyoruz.” dedi.

Umreye yolcuları, dua ve teşrik duaları ile uğurlandı.

Editör: TE Bilişim