DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Çameli'nde dağlardan kayan toprakların düştüğü yollarda temizlik çalışması başlattı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Çameli'nin Gökçeyaka ve Kalınkoz mahallerine ulaşımı sağlayan yollarda temizlik çalışması başlattı. Dağlardan kayan toprakların yoldaki hendekleri kapatması nedeniyle ekipler, iş makinesiyle çalışma yapıyor. Toprakla dolu kanalları açan ekipler, kış aylarında yağan kar ve yağmur sularının aktığı hendeklerin açılması için aralıksız çalışıyor.

AK Partili Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçede mahalle yollarına dağlardan kayan toprak ve kayaların temizlendiğini belirterek, "Denizli Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk sahası içinde yer alan yol kenarları hendek çalışmaları devam ediyor. Kış döneminde dağlık eteklerden biriken toprak ve kaya parçalarının birikmesi sonucu temizlenip, yağmur ve kar sularının hendek vasıtasıyla akması sağlanmış oluyor. Aynı zamanda yol güzergahı boyunca yol onarım ve iyileştirme çalışmaları da aynı hızla devam etmektedir" dedi.

 

Bahtiyar AKYOL / ÇAMELİ (Denizli), (DHA)

 

Editör: TE Bilişim