Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Ev Sahipliğinde Çameli AK Parti İlçe danışma istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Çameli Belediye Konferans Salonunda saat 14:00’de gerçekleşen Toplantıya Denizli Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz,İl Başkan Yardımcısı Abdullah Şencan,iL başkan yardımcısı Cevdet Çiftçi,İl Gençlik Kolları Başkanı  Melih Serim,İl Yönetim kurulu Üyesi Yılmaz Karaya ve Cevat Serdar,Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz,İlçe Yönetimi,Çameli Gençlik Kolları Yönetimi, Kadın Kolları Yönetimi ,Mahalle Başkanları  ve vatandaşlar katıldı

 

Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz : Çameli İlçesini Yeni baştan modern ve yaşanabilir bir merkez  haline getirdiklerini belirten  Gököz; 1 Kasım seçimlerinde  Denizli ilinin en yüksek oy oranıyla il genelinde %67 oy alarak ile birinci olduklarını bu başarıdan dolayı teşkilatına ve ilçe halkına teşekkür etti. Çameli’de bir çok projeye imza attık. Bu çalışmalarımızı Belediye Başkanımız Cengiz ARSLAN Daha ileriye taşıyabilmek için bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere yurtdışına çıktı. Tüm Teşkilata ve ilçe halkına selamları var.

Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju GÖKÖZ 2016 yılı Çameli ilçemizin yatırım yılı olacak gerek Pazar yeri, alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız ile örnek bir ilçe olma yolunda ilerliyoruz. Tekrardan İlçe, istişare toplantımıza geldiğiniz için teşekkür ederim dedi

Denizli Ak Parti İl Başkanı Necip FİLİZ Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz böylesi güzel bir toplantıda teşkilat üyeleri ve mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldiklerini ifade eden FİLİZ İlçe Başkanı GÖKÖZ’e teşekkür etti. Büyük bir aileyiz Çameli ilçesi &67 oy oranı ile bu başarıyı bize göstermiştir, İlçe Teşkilatı olsun Gençlik KOLLARI VE Kadın Kolları olsun herkesi bir emeği vardır senin benim değil hepimizin başarısıdır. Emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Amacımız Teşkilat mensuplarımızla istişarelerde bulunmak varsa eksik olan kademelere takviye yapmak ve yeni üyelerimizle tanışmaktı.2 Yada 3 ayda bir ilçeleri ziyaret ederek belediye başkanları, meclis üyelerimizin çalışmalarını takip edeceğim. Bu Toplantılar birlik ve beraberliğimizin için Ak Parti’nin en büyük teminatı birlik ve beraberliğimizin en büyük güvencesidir dedi.

Editör: TE Bilişim