Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Çameli Belediyesi Başkanı Cengiz Arslan,Denizli Milletvekili Şahin Tin ve Nihat Zeybekci’nin takipçiliğinde “Ceviz Yetiştiriciliğini Geliştirme Projesi” kapsamında 400 Çiftçiye 1600 dekar alanda dikilmek üzere 22 Bin fidanı dağıtımı yapıldı.

Ceviz dağıtımına Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Tarım İlçe Müdürü Durmuş İvgin, Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer ve. Fidan dağıtımına Çiftçiler çok yoğun ilgi gösterdiler.

Çameli Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen ceviz fidanı dağıtım törenine katılan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Türkiye’nin ciddi şekilde ceviz tüketimi yaptığını belirterek, “Elleriyle tek tek vatandaşa fidanları dağıtan Başkan Cengiz Arslan “Belediye Başkanlığına geldiğimiz günden bu yana doğaya ve yeşile çok önem veriyoruz. Ağaç sevgisini, orman sevgisini tüm vatandaşlarımıza aşılamak ve bu konuda öncü olmayı kendimize bir borç biliyoruz. İlçemizin Doğal Koşulları ve Coğrafyası bakımından tarım ve hayvancılık sektörünün yapılabilmesi için çok uygun olduğunu söyledi. Fidanların ayrılmasında Sayın Milletvekillerimiz Şahin Tin ve Nihat Zeybekci aynı^zamanda Tarım İl Müdürü Sezgin Kutlu da Fidanlarının yarısını ilçemize temin etti kendilerine teşekkür ediyoruz.

Editör: TE Bilişim