24.07.2016 Tarihinde geçirdiği Talihsiz Olay Sonucu Allah'ın Rahmetine Kavuşan Çameli Orman İşletme Müdürlüğünde Personel Olarak Ruyan ALTIN ve Eşi Seviye ALTIN'ın Sigorta Çeki Töreni Düzenlendi.

 Öz Orman İş Sendikası Genel Mali Sekreteri ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Bilgin, Öz Orman İş Sendikası Denizli İl Başkanı ve Bölge Temsilcisi Halil Turhan, Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa KORUCU, Çameli Orman İşletme Müdürü Hakkı Hakan UYSAL, Çameli Belediye Başkanı Yardımcısı Atila AYDIN, Çameli Ak Parti ilçe Başkanı Tanju GÖKÖZ, Çameli Orman İşletme Şefleri, Orman İşletme Personeli, Orman Muhafaza Memurları ve Rahmeti Ruyan Altın'ın çocukları Tamer ve Onur ALTIN katıldı.

Öz Orman İş Genel Mali Sekreteri Sigorta Çeki Teslim Töreninde konuşan Ali Bilgin yaptığı konuşmasında Ruyan ALTUN ve eşi Hanımefendiyi elim kazada yitirdik. Hayat Bizlere her zaman mutluluk bahsetmiyor. Bazen’de acıları paylaşmak zorunda kalıyoruz.

YİTİRİLEN CANLAR GERİ GELMEZ AMA…                                              

Bilgin, alınan tüm tedbirlere rağmen, trafik ve iş kazalarının önlenemediğine dikkat çekerek, “Bu kazaların çok büyük bölümü, önlenebilecek niteliktedir. Demek ki, insan sağlığı ve can güvenliğinin önemine dair yeterli bilinci oluşturmadık. Öz Orman-İş olarak, kazalar konusunda bilinçlendirmek için, geride kalan 6 yıl boyunca,7 bin temsilcimize ve üyemize eğitim vererek üyelerimizin tamamımı Grup Ferdi kaza Sigortası ile sigortalıyoruz. Sigorta Primlerimizi sendikamızın bütçesinden karşılıyoruz

Malesef Ülkemizdeki iş kazaları her gün ortalama 4 can alıyor. Her Yıl Binlerce vatandaşımız iş kazalarında vefat ediyor. Alınacak Tebdirler ve eğitim sayesinde iş kazalarını ve can kayıplarını azaltabiliriz. Sendika olarak bizim anlayışımız, üyelerimizin ''ağlayan gözü gülen yüzü'' olmaktır. Onların mutlu günlerinde olduğu gibi acı günlerinde yanında olmaya özen gösteriyoruz. Ruyan Altun kardeşimizi ve merhume eşine Cenabı Allah'tan gani rahmet diliyorum. Onların Yetimlerine ve diğer aile fertlerine mesai arkadaşlarına ve bütün camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum

Konuşmaların ardından Merhum Ruyan ALTUN'un Çocukları Tamer ve Onur Altun'a Öz Orman İş Sendikası Genel Mali Sekreteri ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Bilgin, Öz Orman İş Sendikası Denizli İl Başkanı ve Bölge Temsilcisi Halil Turhan, Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa KORUCU tarafından Sigorta Çeki verilerek Tören Sona Erdi.

Editör: TE Bilişim