Çameli Belediyesi, 1999-2 tertip asker adayları gençler ve aileleri için Düğün Salonu’nda geniş katılımlı asker uğurlama programı düzenledi. Yoğun katılımın olduğu organizasyonda duygusal anlar yaşandı

“BU VATAN SİZLERE EMANET”

Çameli Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik , saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.Memleketin, milletin, devletin güvenliği için Çameli Kaymakamı İsmail Alsancak gerekirse, gözünü kırpmadan canını vermekten çekinmeyen evlatlarına her zaman sahip olduğunu ve olacağını "Rabbim yolunuzu açık eylesin. Huzur içinde bir hayat nasip etsin. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum."dedi

Konuşmanın ardından askere gidecek Gençler için dua edilip, kınaları yakıldıktan sonra askere uğurlandı. Askerler, vatani görev yapacakları için çok heyecanlı ve gururlu olduklarını dile getirdiler.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Askere gidecek gençlerin ellerine gece sonunda yakınları tarafından kına yakıldı. Eline kına yakılan askerler, vatani görevlerini yerine getirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Askerlerin anneleri çocuklarının eline kına yakılması sırasında gözyaşı döktü. Program boyunca askerler ve aileleri ile yakından ilgilenen Başkan Yücel, onlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Törende, Törende Çameli Kaymakamı İsmail Alsancak ,Çameli Belediye Başkan Yardımcısı Atila Aydın, Çameli Garnizon Komutanı Hamza Çil,Emniyet Amiri Bilal Cingör ,İlçe Protokolü ,Stk Temsilcileri, ,muhtarlar, askerlerin aileleri katıldı.

Editör: TE Bilişim