Çevreyi ve hayvanları koruma platformu Ateş Böceği sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

İddiaya göre Denizli Çardak ilçesinde, belediye çalışanları dün gece köpekleri toplayıp katliamıyla ilgili bir baylaşımda bulundu. 

Paylaşım ; "Merhaba arkadaşlar, dün gece elimize ulaşan bilgiye göre DENİZLİ ÇARDAK ilçesinde , gece köpekleri toplayıp katletmişler. Daha önce de zehirleme yapmışlardı. Bu konuyu GÜNDEM'DE tutmamız gerekiyor. Sessizce konunun kapanmaması gerekiyor.  Konu açıklamasını da paylaşıyoruz. Bu konuda sessiz kalmamak adına, suçluların cezalandırılması adına çaba sarf ediyoruz. Lütfen sizde destek olun.HERKESTEN RİCAM, #denizlicardakkatliamı hastagi ile twitter paylaşımları yapması, konu hakkında yazılar yazması. Gündemi oraya çekmemiz, hayvan dostlarımıza vefa borcumuzu ödememiz gerekiyor. Unutmayalım, en iyi örgütlenme kulaktan kulağa olandır.Tüm çevremizi konuya dahil etmeye çalışalım. Birlikte , katliamın üzerinin kapanmaması için uğraşalım" şeklinde. 

Sosyal medyada yayınlanan bu paylaşım büyük tepki çekti. Hayvanseverler belediye çalışanşarının cezalandırılmasını istedi. Çardak Belediyesi olayla ilgili nünüz bir açıklama yapmadı.

Editör: TE Bilişim