Çardak İlçesi Çınar Mahallesi Muhtar Adayı Necati İnan, genç nesle örnek ve önder olarak çıktığı yolda mahallesindeki sorunları üst makamlara iletmekte köprü görevini üstleneceğini söyledi.

SEVİM SAY

Çardak Havaalanında temizlik görevlisi olarak çalışan, 31 Mart seçimlerine ise muhtar adayı olarak hazırlanan 28 yaşındaki 2 yıllık  evli ve 6 aylık ikiz çocuk sahibi Necati İnan, görev üstlenme konusunda genç nesle önder olmak istediğini ifade etti.

Çardak doğumlu olan genç muhtar adayı, Çınar Muhtarlığına aday olma nedenini, yenilikçi bir neslin önderliğini yapmak olarak belirtirken, dinamik, genç ve çalışma azmi yüksek gençlerin siyasi ve sosyal görevlerde daha fazla yer almaları gerektiğini söyledi.

Muhtar seçildiği taktirde, Çardak İlçesi Çınar Mahallesi sakinlerinin sorun ve isteklerini birebir dinleyip, ortak bir dilde üst makam ve mevkilere ileterek sorunların çözülmesinde köprü görevi üstleneceğini belirten İnan “Mahallemizin sevincine, derdine, ihtiyaçlarına ortak olacak, ihtiyaçlara birlikte çözüm bulacağız. Muhtarlık için çıktığım bu yolda tüm seçmenlerimizin desteğini bekliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim