Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’ün Çaltı ziyareti sırasında yaşamını  çok kötü şartlarda sürdüren Hanife teyze’nin  durumu üzerine harekete geçerek yaşlı kadını rahat ettirecek ev sahibi yaptı.

 

Çaltı ziyareti sonrasında  Hanife teyzeyi kısa sürede  yeni yapılan evine taşıyan ve  ziyaret  eden Çardak Belediye Başkanı  Mahmut Öztürk ;”Yaşlılar bizim için çok önemli , onlar şimdiye kadar vatana millete emek vermiş insanlar, onların daha sağlıklı ortamda yaşamlarını sürdürebilmek için elimizden geleni yapmalıyız.

Çaltı mahalle ziyaretinde, Hanife teyzenin çok kötü şartlarda yaşamını sürdürmeye çalıştığını gördüm vakit geçirmeden duruma el attık Hanife teyzeyi belediyemize ait binaya geçici olarak yerleştirdik. daha sonra ekibimle birlikte çalışmaya başladık. Hanife teyze için böyle bir evin daha iyi olacağını düşündük ve hemen gerçekleştirdik. Teyzemizin evini yaşanılabilir bir hala getirdik. evi tamamladıktan sonra da eşyalarını yerleştirdik. Daha sonra Hanife Teyzeyi evine yerleştirdik. Onlardın sevinçleri bizim sevincimizdir” dedi. Hanife teyze’de kış gününde kendisine sıcak bir yuva imkanı sağlayan Belediye Başkanına hem  teşekkür  hem de dua etti.

 

Editör: TE Bilişim