Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba ve beraberindekiler Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde bu yıl 10.su düzenlenen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Youths Erkeklerde 1. olan Seyfi Diker'i ve ailesini evinde ziyaret etti.

Seyfi Diker Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde bu yıl 10.su düzenlenen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonasına katılarak Açık Su Yüzme Maratonu 1.500 mt'de hem genel klasmanda hem de Youths Erkeklerde 1. oldu.

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba ve beraberindekiler Seyfi Diker ve ailesini ziyaret ettiler. Akbaba “6 yıl önce başladığı yüzme sporunda anne ve babasının sonsuz desteğiyle katılmadık yarış, başarılmadık derece, alınmadık kupa bırakmayan 2006 doğumlu bu küçük dev adam yarışı bitirmek üzereyken yaşadığı centilmenlik dışı davranış karşısında verdiği derslik cevapla da: "Bilerek yapmadığını söyledi, inanalım öyle olsun" sadece Türkiye'mizde değil dünya gezegeninde yüzme sporunun gündemini domine etti.

Deniz Yüzme Spor Kulübü'nün Milli Yüzücüsü Seyfi Diker'i hem zeki hem çevik hem de ahlaklı olduğu için ne kadar takdir etsek az.

Kulaçlarına kuvvet, nefesin seni Olimpiyatlara taşısın” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim