CHP ile İYİ Parti arasındaki teknik çalışmalar ile ilgili raporlar hazırlanarak Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sunuldu. Raporda CHP’nin Denizli ve Manisa gibi bazı illerde aday çıkartmayarak İYİ Parti adayını destekleyeceği görüşüne yer verildi.

Yerel seçimler için Denizli’de AK Parti ve MHP adayını kamuoyu ile paylaşırken, gözler Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı için CHP ve İYİ Parti’ye çevrildi. Yerel seçimlerde ittifak yapacak olan CHP ve İYİ Parti’nin Denizli’de adayın hangi partiden olacağı ise merak konusu. Diğer yandan CHP, İYİ Parti ile yapılan teknik çalışma raporunu CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na sundu. 51 il ile ilgili hazırlanan raporda en dikkat çeken ise Denizli ve Manisa adayları konusu oldu. Raporda, Manisa ve Denizli gibi büyükşehirlerde CHP’nin aday çıkartmayarak, İYİ Parti’yi destekleyebileceği görüşüne yer verildi.

 

DENİZLİ’Yİ ALACAĞIZ DEMİŞTİ

Raporda Denizli’de İYİ Parti adayının desteklenebileceği görüşüne yer verilmesi, akıllara CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Denizli’yi yerel seçimlerde alacağız” sözünü akıllana getirdi. Raporda Denizli ile ilgili verilen görüşün ise CHP tabanı tarafından nasıl karşılanacağı ise merak konusu.

Editör: TE Bilişim