Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Denizli Milletvekili H. Teoman Sancar, Denizli İl Sekreteri Ali Ocak ve İl Yöneticisi Coşkun Sarıca'dan oluşan Heyet, önce Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici'yi ziyaret ederek, tarım arazilerinin korunması ve çiftçilerin etkilendiği doğal afetlerle ilgili neler yapılabileceği gibi konularda fikir alışverişinde bulundular.

Daha sonra iklim değişikliği nedeniyle Çal'a geçen CHP Heyeti İsabey Mahallesinde incelemelerde bulundu. Heyet, CHP Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı ve İsabey Muhtarı Deniz Arıkan ile birlikte iklim değişikliğinden zarar gören bağlarda inceleme yaptılar, çiftçilerden bilgi aldılar. Daha sonra Çal Ziraat Odası Başkanı Haşim Ahmet Çil'i ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

İlçenin önemli üretim tesislerinden Ezel Şarapçılık'ı da ziyaret eden heyet, işletme sahibi Mehmet Atılsın'dan üretim ve yeni sezondan beklentiler konusunda bilgi aldılar.

Buradan Bekilli'ye geçen CHP Heyeti İlçe Başkanı Oğuz Damlı ile birlikte Bekilli Ziraat Odası'nı ziyaret ettiler ve Bekilli’de yaşanan olumsuz hava şartları sonucu hasar gören tarım arazileri, çiftçilerin sorunları, zararlarının doğru şekilde karşılanmaması ile ilgili Ziraat Odası Başkanı Murat Gödek ile görüşerek görüş alışverişinde bulundular.

Genel Merkezin görevlendirmesi üzerine Denizli'ye gelerek incelemelerde bulunduğunu belirten Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Parti olarak çiftçilerin sorunlarına hakim olduklarını ve TBMM çatısı altında çözüm bulmak için çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Denizli ve bölge çiftçilerimizin sorunlarını yakından takip ediyoruz ve çözüm odaklı çalışıyoruz. CHP iktidarında çiftçilerimiz emeğinin karşılığını fazlasıyla alacaktır" dedi.

Editör: TE Bilişim