CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl ve İlçe Başkanları Toplantısı’nda “Demokrasi seferberliği” başlatılma kararı alındığını belirten İl Başkanı Teoman Sancar, Denizli’de yarın eski il ve ilçe başkanları ile yapacakları toplantıda startı vereceklerini açıkladı.

PAMUKKALEHABER

Kılıçdaroğlu, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl ve İlçe Başkanları toplantısına katılan Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, toplantıda alınan kararı Pamukkalehaber.com ile paylaştı.

Toplantıda “Demokrasi Seferberliği” kararının alındığını vurgulayan Sancar, referandum sürecinde izlenecek stratejilerin ele alındığını ve anayasa değişikliklerine neden hayır dediklerinin konuşulduğunu belirtti. 

YARIN START VERECEĞİZ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anayasa değişikliklerine neden ‘hayır’ dediklerini vatandaşlara anlatma konusundaki hassasiyetlerini gözönünde bulundurarak Denizli’de yarından itibaren çalışmalara başlayacakları belirten Sancar, “Anayasa değişikliği, CHP’nin meselesi değildir. Anayasa değişikliği, demokrasi ve Türkiye’nin meselesidir. O nedenle tek adam rejimine neden hayır dediğimiz ile ilgili ilk toplantımızı eski il başkanları ve ilçe başkanları ile birlikte gerçekleştireceğiz. Bu toplantıda, demokrasi seferberliğimizin de startını vermiş olacağız” dedi. 

Editör: TE Bilişim