Denizli CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı Kadın Kolları yeni yönetimi görevi devraldı.

Denizli CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı Kadın Kolları yönetimi geçtiğimiz günlerde görevlerinden istifa etmişti. Yeni yönetim ise Genel Merkez tarafından atanarak görevi devraldı.

CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı görevine Gülin Coşkun atanırken, yeni yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu;

Işık Kurt, Yaşar Dönmez, Semra Hasırlıoğlu, Emine Kolbaşı, Aynur Abalıoğlu, Nesibe Yılan, Servet Tetik, Naile Arıkan, Nurseven Şenli, Gülseren İçen, Halime Özcan, Suna Sarıtaş, Nihal Dündar, Leyla Ersan, Hatice Albayrak, Gül Başsorgun”

Göreve yeni başlayan Merkezefendi Kadın Kolu Başkanı Gülin Coşkun, İl Kadın Kolları Teşkilatı, CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı ile eş güdüm içersinde olacaklarını, bir orkestra uyumu içerisinde birlikte çalışarak Merkezefendi İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisinin başarısı için mücadele vereceklerini dile getirdi.

Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci ve İl Kadın Kolları Başkanı Sündüs Başsorgun yeni yönetim kuruluna ve Başkanına başarılar dileyerek yeni görevlerinin hayırlı olmasını dilediler.

Editör: TE Bilişim