CHP Pamukkale ilçe Başkanlığına bağlı 15 Mayıs Mahalle Örgütü; 15 Mayıs Mahallesinde pazar yeri kurulması için vatandaşlardan imza kampanyası başlattı.  Bu kapsamda mahallede yaşayan vatandaşlar ve esnaflar ziyaret edilerek pazar yeri teklifine ilişkin hazırlanan broşür dağıtıldı. Etkinliğe CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu'nun yanı sıra ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları ve mahalle örgütü ve CHP'liler katıldı. CHP İl Başkanı Teoman Sancar ve Parti Meclisi üyesi Gülizar Biçer Karaca'nın da destek verdiği etkinlikte bölgede yaşayan veya bu çevrede esnaf olan yurttaşlara, proje teklifi anlatılarak destek istendi.

Konuyla ilgili  görüşlerini aldığımız CHP 15 Mayıs Mahalle Başkanı Murat Göker; "15 Mayıs Mahallemizde bilhassa Topraklık Mahallesindeki Salı pazarının fiziksel koşullarının olumsuz oluşu ve yakın zamanda buradan taşınması ihtimali söz konusu olduğu için, pazar yeri ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Mahalledeki vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde halen mülkiyeti belediyeye ait olan, Hacıkaplanlar, Topraklık ve 15 Mayıs Mahallelerinin kavşak noktasında olup Belediye tarafından katlı otopark yapılması planlanan arsanın; her üç mahallenin bu ihtiyacına da cevap verecek şekilde katlı otopark ve aynı zamanda pazar yeri olarak değerlendirilmesi yönünde görüşler ağırlık kazandı. Bu bağlamda hazırlattığımız broşürü halkımıza dağıtarak destek istemek üzere bu imza kampanyasını başlattık. Yapılacak planlamada, bu taleplerin de değerlendirilmesi için 15 Mayıs Mahallesinde toplayacağımız imzaları bir dilekçe ile Belediyeye ibraz edeceğiz.  Yaptığımız bu çalışma ile bu bölgedeki insanların bir ihtiyacının giderilmesini sağlayabilirsek bundan mutluluk duyarız." şeklinde konuştu.

CHp Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ise " Mahalle örgütlerimiz, siyasal çalışmaların yanı sıra görevli oldukları bölgelerdeki sosyal, ekonomik ve alt yapı ihtiyaçlarını da gündemlerine alarak vatandaşlarının sorunlarının giderilmesi için kamuoyu oluşturmak ve çözüm mercilerinde konuyu takip ederek önderlik etmek görevini de üstlenmişlerdir. Bu aynı zamanda siyasal çalışmanın dolaylı bir yoludur. Bu güzel etkinlik için gösterdiği duyarlılık ve emeklerinden dolayı başta 15 Mayıs Mahalle Başkanımız Murat Göker'e ve mahalle yönetimine,  ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları yöneticilerimiz ile Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

1500'e yakın imzanın toplandığı etkinlik; akşam saatlerinde Atatürk Caddesi üzerinde yapılan kokteyl ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim