Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne yapılan ziyarete CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum katıldı. Gazeteciler ile bir araya gelen siyasiler Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak açıklamalarda bulundular. 


Denizli Milletvekili Teoman Sancar açıklamasında “gece gündüz yaz kış demeden birçok konuda cefakarca halkımıza haberleri sunan ve sunarken de çok büyük emekler veren değerli gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Gazetecilik bir mücadeledir, emektir, fedakarlıktır.  Özellikle tarafsız objektif haberler verme anlayışınıza her zaman saygı duymuşumdur. Gününüzü tekrardan kutlar mesleğinizde başarılar dilerim.” dedi.


CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba açıklamasında “Her zaman sizler tam “O anda” bizlerin yanında oldunuz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlamak isterim. Hepinizin yeri ve kıymeti çok önemli. Ülke olarak yaşadığımız sorunlardan payınız her sektörden biraz daha fazla gazeteciler alıyor. Tek istediğimiz doğru ve tarafsız haberi bizlere yansıtabilmenizdir. Denizli’de o anlamda şanslıyız. Hem birbirinizle dayanışma içerisindesiniz hem de doğru anda doğru haberler yapabiliyorsunuz. Sizlerin daha iyi yaşam şartlarında yaşadığınız, daha refah dolu bir hayatta, haber yaparken keyif aldığınız bir 2020 diliyoruz. Umarım çok daha iyi günlerde eözgür basının egemen olduğu günlerde buluşuruz. Gününüzü tekrar kutlarım” dedi.
CHP Pamukkale ilçe Başkanı arda Arpacı konuşmasında “ Öncelikle gününüzü kutlarım. Siyasetin baskısını her alanda hissettirdiği bu günlerde en fazlasını siz çekiyorsunuz. Sizlerin hak hukuk adalet mücadelenizde her zaman yanınızdayız. Kaleminiz özgürce tarafsızca olması için destek olacağız. Bir adım daha ileride kendimizi görmek istiyorsak her anlamda dayanışma içerisinde olmalıyız. Tekrar Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlarım” dedi. 


CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum ise konuşmasında “Hepinizin Çalışan Gazeteciler gününü kutlarım. İşinize siyasi baskılar eklenince bir mayın tarlasında gezdiğinizin farkındayız. Türkiye’de gazeteciler değerlerini göremedi. Yandaş medya ve havuz medya gibi deyimler artık hayatımıza yerleşti. Sayın Metin Göktepe, Abdi İpekçi ve Uğur Mumcu’ların katledildiğini gördük. Hepsini saygıyla anıyorum. Tekrar Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlarım” dedi. 


Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı konuşmasında “Çalışan GAzteciler gününüz kutlu olsun. Biz Yerel yöneticiler ulusal basından çok yerel basınımızı desteklemeye gayret edeceğiz. Vatandaşlarımıza en kolay sizler aracılığıyla ulaşabiliyoruz.  Gazetecilerimiz bu anlamda bizim hakikaten sesimiz. Babadağ ve mahallelerimizde vatandaşlarımızın yerel basını takip ettiğini görüyoruz. Basınla ortak çalışmalar yapmamızın temel sebeplerinden biri sizinle beraber halkın gerçekleri görmesini sağlamaktır. Tekrar Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlarım” dedi.

Editör: TE Bilişim