Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekilleri Seçim Kurulu Başkanı Hakim Necla Akkuş’dan Milletvekilliği mazbatalarını aldılar.

Teoman Sancar Kazım Arslan ve Gülizar Biçer Karaca bugün sabah saat 10.00’da Denizli Adalet Sarayında bulunan İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Necla Akkuş’dan mazbatasını aldı. İl başkanı Mahir Akbaba , partisinin milletvekillerini yalnız bırakmadı. Akbaba’nın yanı sıra onlarca CHP’li’de Milletvekillerinin mazbata törenine katıldı.

CHP’de 25 ve 26. Dönem Milletvekili Kazım Arslan 3.Dönem için mazbatasınıda aldı. 25,dönemde seçildikten sonra yapılan 26.dönem erken seçimlerde az bir oy farkı ile seçilemeyen Gülizar Biçer Karaca’da 2.kez bu heyecanı yaşayan isim oldu. İlk kez milletvekilliği yapacak olan Haşim Teoman Sancar’da mazbatasını il seçim kurulu başkanından teslim alan bir diğer isim oldu.

Yüksek seçim kurulunun 5 Temmuz tarihinde 24 Haziran seçimlerinin kesin sonuçlarını açıklamasının ardından 8 Temmuz’da Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)’de düzenlenecek olan yemin törenin ardından milletvekilleri görevlerine başlayacaklar.

Editör: TE Bilişim