Denizli Haber - Haksız bir şekilde tutuklanan Gençlik Kolları Denizli İl Başkanı Tugay Odabaşoğlu’na destek vermek amacıyla CHP Genel Başkan Yardımcıları, Parti Meclisi Üyeleri ve Milletvekillerinden oluşan heyet, yarın Denizli’ye gelecek. Saat 11.00’de Kocabaş Cezaevi’nde Tugay Odabaşıoğlu’nu ziyaret edecek heyet, saat 11.30’da cezaevi önünde basın açıklaması yapacak.

Odabaşıoğlu’nun haksız bir şekilde cezaevinde tutulmasının hukuk karnesi zaten zayıf olan Türkiye için daha büyük sorunlar teşkil edeceğini belirten CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Tugay Odabaşıoğlu, hukuk önünde delil kabul edilemeyecek nedenlerden dolayı haksız bir şekilde tutuklu bulunuyor. Bu haksızlığın bir an önce giderilmesi için Genel Merkezimizden gelecek heyet yarın Tugay Başkanımızı ziyaret ederek basın açıklaması yapacak. Tugay Başkanımızın bir an önce özgürlüğüne kavuşması için parti olarak tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Odabaşıoğlu’nu destek için gelecek heyette Secim ve Hukuk İşlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı-Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, TBMM İdari Amiri ve Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Muğla Milletvekili Suat Özcan Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Antalya Milletvekili Rafet Zeybek ve Parti Meclisi Üyesi Gizem Özcan yer alacak.

Editör: TE Bilişim