Şeniz Doğan, Yeni Mahalle’de gerçekleştirdiği miting gibi toplantıda yüzlerce mahalle sakinine seslendi. Ödüllerin en büyüğünün bu sevgi olduğunu belirten Doğan, “Size söz emanetinize sahip çıkacağım” dedi.

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim çalışmaları kapsamında çalmadık kapı, gitmedik sokak bırakmıyor. Dün 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile Özel Sağlık Hastanesini ziyaret eden Doğan, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşların dertlerini dinledi. Daha sonra futbol hakemleri ile bir araya geldi. Günün finalinde Yeni Mahalle’de vatandaşlarla buluşan Doğan’ın toplantısı miting havasında geçti. Doğan, Yeni Mahalle’de başkan gibi karşılandı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ANLAMLI SÜRPRİZ

Millet İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile Özel Sağlık Hastanesi’ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Sağlık çalışanları ile bir araya gelerek, çalışmaları hakkında bilgi alan Doğan, tüm sağlık çalışanlarının gününü kutladı. Ziyareti sırasında hasta ve hasta yakınlarını da unutmayan Doğan, hastalara acil şifalar diledi. Sağlık çalışanlarına projelerini anlatmayı da ihmal etmeyen Doğan, hastane yönetimine ve çalışanlarına sıcak karşılamalarından dolayı da teşekkür etti.

BAHÇELİEVLER’İNİN DERDİ BÜYÜK ÇARESİ ŞENİZ DOĞAN

Bahçelievler Mahallesi’nde seçim çalışmalarına devam eden ve vatandaşların şikayetlerini tek tek not alan Şeniz Doğan, vatandaşa sormadan yapılan ve yeri nedeni ile kimsenin gidip gelemediği pazaryeri ile ilgili çözüm bulacaklarına söz verdi. Bahçelievler sakinlerinin imar ve kat irtifakı konusundaki sorunlarının da kimseyi mağdur etmeden çözüleceğini müjdeleyen Doğan, yıllardır yapılmayan üst yapının ise 2019 yılı içerisinde ortadan kalkacağına söz verdi. Doğan, “Bahçelievler’e yapılacak her türlü yatırımı bölge halkı ile birlikte hayata geçireceğiz. Mahallemizde ve ilçemizde yaptım oldu anlayışı nedeni ile yaşanan sıkıntıların farkındayız. Bizim dönemimizde bu sorunlar yaşanmayacak” dedi.

AMATÖRLER SPORCULARA TESİS, MALZEME VE ULAŞIMDA DESTEK SÖZÜ

Amatör Futbol Antrenörleri Derneği üyeleri ile toplantı gerçekleştiren Şeniz Doğan, sorun ve talepleri dinledi. Spora ve sporcuya destek söz konusu olduğunda ellerinden geleni yapacağını söyleyen Doğan “Spor, ruhu gereği amatör kültürden beslenir. Ama maalesef amatör takımlar gereken desteği alamıyor. Amatör spor kulüpleri için içerisinde çamaşırhanesi de bulunan bir tesis tahsis edeceğiz. Ayrıca sizlerin eğitim ve toplantılarınızı yapmanız için Merkezefendi Kültür Merkezi’ni ücretsiz olarak kullanımınıza açacağız. Yeter ki inşalar spor yapmak istesin ve siz onların arkasında durun. Bizler elimizi taşın altına koyar, malzeme ve ulaşım da dahil olmak üzere her konuda üzerimize düşeni yaparız” dedi.

YENİ MAHALLE’DE SEVGİ SELİ

Ardından Yeni Mahalle’de seçim çalışmalarına devam eden Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, coşku ile karşılandı. Vatandaşların yoğun ilgisi nedeni ile miting havasında geçen toplantı da duygulu anlar yaşayan Doğan, sık sık alkışlar ile kesilen konuşmasında projelerini anlattı. Doğan’la fotoğraf çektirmek ve desteklerini iletmek için adeta sıraya giren vatandaşlar, yeni dönemde kendisini başkan olarak görmek istediklerini söylediler.

“EMANETİNİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Projelerinde insanın temel alındığının altını çizen Şeniz Doğan, 5 yıl boyunca temel hedeflerinin gülümseyen bir Merkezefendi yaratmak olacağını söyledi. Doğan “Ekip arkadaşlarımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hedefimiz tabi ki 31 Martta bunun karşılığını almak. Ancak bugün burada, Yeni Mahalle'de karşılaştığımız muhteşem manzara ödüllerin en büyüğü. Seçimlere günler kala görüyoruz ki, biz gönülleri kazanmışız. verdiğiniz bu destek ile daha çok çalışmak için enerji ve motivasyon kazanıyoruz. Teşekkürler Yeni Mahalle. Size söz veriyorum, emanetinize sahip çıkacağız” dedi.

Doğan miting sonrası vatandaşların taleplerini kırmayıp dakikalarca fotoğraf çektirdi.

Editör: TE Bilişim