Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl örgütü 23 Haziran Pazar günü İstanbul’da gerçekleşecek Mahalli İdareler seçimi için  İstanbul’a çıkarma yaptı. Denizli İl örgütü ayrıca İstanbul’da oy kullanacak olan 400 kişinin bilet masraflarını karşıladı.

CHP Denizli İl yönetimi dün gece İstanbul’a Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu’nu desteklemek için yola çıktı. İstanbul’a oy kullanmak için gidecek olan 400 kişinin yol masraflarını karşıladıklarını belirten CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba “Tüm Türkiye’nin gönlünü kazanan, seçilmiş Başkan Ekrem İmamoğlu içimizden biri ve hepimizin umudu oldu. Denizli olarak Ekrem İmamoğlu’nu başından beri hep gönülden destekledik. Bu umut, bu gönüllülük halkımızın irade gaspına 2 Haziran'da Honaz'da nasıl cevap verildiyse İstanbul'umuzda da haksızlığa, hukuksuzluğa ve adaletsizliğe verecekleri cevap Ekrem İmamoğlu'dur. Biz de bu inançla, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Örgütü olarak yaklaşık 400 kişinin İstanbul seçimlerinde oy kullanmaları için ulaşım masraflarını üstlendik, destekledik. Başta bizden maddi manevi desteklerini esirgemeyen partililerimize, İlçe Başkanlarımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. En büyük teşekkürü de pazar günü ailelerinden ve tatillerinden fedakarlık yapıp oy kullanmaya giden seçmen kardeşlerimiz hak ediyor. 23 Haziran; birlikte çalışıp, birlikte yorulup bir kez daha hep birlikte kazanacağımız bir gün olcak. Biliyoruz, istiyoruz ve inanıyoruz ki : HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLCAK..” dedi.

BAŞKALARIN İSTANBUL ÇIKARMASI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı da Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu’nu desteklemek için bugün İstanbul’a gittiler.

Editör: TE Bilişim