Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı hal esnafını ziyaret etti. Günün ilk ışıklarında gerçekleşen ziyarette Başkan Adayı Divarcı esnafları ziyaret ederek üreticinin her zaman yanında olduklarını belirtti.

"Geçici Değil Kalıcı Çözüm"

Pamukkale İlçesi'nde gerçekleştirdiği her ziyarette adeta 'Başkan' gibi ağırlanan Ahmet Divarcı'yı hal esnafı da coşku ile karşıladı. 'Halden anlayan Başkan' sloganları ile hale giren Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, Pamukkale'ye yapacakları yatırımlarla ilçeyi Türkiye’de örnek bir bölge haline getireceklerini ifade ederek; "Üreten, ürettiği ile sofradaki ekmeği büyüyen bir Pamukkale'yi birlikte inşa etmeye geliyoruz. Tampon çözümler değil, kalıcı ve kazandıran çözümlerle karşınızdayız. Esnafla, halkla bir arada olmak bizim belediyecilik anlayışımızın temeli. O nedenle bütün Pamukkaleli hemşehrilerimizi Derman Belediyecilikle tanıştırmaya geliyoruz" şeklinde konuştu.

"Sadece Bugün Değil, Her Zaman Yanınızdayız"

Meyve ve sebze fiyatlarındaki değişkenlikten şikayet eden hal esnafı; "Üretim maliyetlerindeki artış etiketlere yansıdı bunun da faturası biz hal esnafına kesildi" şeklinde sorunlarından bahseden hal esnafına tarım alanındaki projelerini anlatan Ahmet Divarcı'nın konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Sohbetin ardından “Hayırlı İşler” temennisinde bulunan CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı patates, soğan taşıyan esnafa da yardım etti.

Editör: TE Bilişim