Denizli Cumhuriyet Halk Partisi’nde daha önce çeşitli görevlerde bulunmuş çok sayıda partili, Pamukkale Belediye Başkan adayı Ahmet Divarcı’nın seçim koordinasyon merkezinde bir araya geldi. Toplantıda 31 Mart seçimlerinde Pamukkale Belediye’sinin kazanılacağına olan inanç dile getirilirken, önümüzdeki süreç çalışmaları ele alındı.

Millet İttifakı Pamukkale Belediye başkan adayı  Ahmet Divarcı’nın İstiklal Caddesinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde bir araya gelen  partililer; bu güne kadar yapılan çalışmalar ve önümüzdeki süreci değerlendirdi., toplantıya milletvekilleri Kazım Arslan, Teoman Sancar, İl Başkanı Mahir Akbaba, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu,  belediye meclis üyesi adaylarının yanı sıra CHP’de çeşitli görevlerde bulunmuş çok sayıda partili katıldı.

Siyasetin deneyimli isimlerinin katıldığı toplantıda bu güne kadar yapılan çalışmalar ele alındı, bundan sonra gerçekleştirilecek çalışmalar için yol haritası belirlendi. Toplantıda söz alan katılımcılar, gelinen noktada Millet İttifakı’nın Denizli’de büyük başarı elde edeceğini söylediler. Katılımcılar başarılı bir süreç yönetildiğini ifade ederek, son 25 günde yapılması gerekenler ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Toplantıda söz alan  Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı’da  katılımcılara teşekkür ederek; “ Mart’ın sonu bahar diye çıktığımız bu yolda bu güne kadar verdiğiniz  sınırsız destek için hepinize teşekkür ediyorum.  Güveninizi boşa çıkarmamak için  1 Nisan sabahına kadar elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye devam edeceğim. Birlikte çıktığımız bu yolda, kazanan Pamukkale olacak, Denizli olacak. Bizler sosyal belediyeciliğin nasıl yapıldığını, vatandaşımızın ekmeğini nasıl büyüttüğünü göstermek için geliyoruz. Pamukkale’nin hak ettiği gibi yönetilmesi, bir dünya kenti olması için çalışıyoruz”  dedi. Toplantı daha sonra görüş ve önerilerin belirtilmesi ile devam etti.

Editör: TE Bilişim