Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği İlbade Mahallesi’nde sevgi seli ile karşılandı. Eşi Mehmet Ali Doğan’ın dünyaya geldiği İlbade’de mahalleli Şeniz Doğan bir de lakap taktı. İlbade’li kadınlar, “Sarı Gelin” diye seslendikleri Şeniz Doğan’ın hamur işi konusundaki hamaratlığını da test etti.

ŞENİZ DOĞAN MEDYA EKİBİ          

CHP’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, eşi Mehmet Ali Doğan’ın memleketi  İlbade Mahallesi’ndeydi. Doğan’a özellikle kadınların ilgisi görülmeye değerdi. Kayınvalidesi ve Kayınpederi hala İlbade’de yaşayan Doğan’a İlbade sakinleri “Sarı Gelin” lakabı taktı. İlbade Mahallesi sarı gelinlerini bağırlarına basarken, Şeniz Doğan gün içinde mahalle ziyaretinin yanı sıra Bez, Kaynak ve Zorel Tekstil çalışanlarıyla da bir araya geldi.

ÇALIŞAN KADINA POZİTİF AYRIMCILIK

Millet İttifakının Merkezefendi Adayı Şeniz Doğan, projelerini anlattığı Bez, Zorel ve Kaynak Tekstil ziyaretlerinde çalışanların soru ve taleplerini tek tek not aldı. Çalışan ailelerin istihdam açışından önemine değinen Doğan, özelikle kadın çalışanlara pozitif ayrımcılık yapacaklarının altını çizdi. 1 Nisanın hemen ardından binaların yapımını bile beklemeden kreşlerin aktif hale geleceğini söyledi. Doğan, ayrıca projelerin insan odaklı olduğunu vurgulayarak, herkesin mutlu hissedeceği bir Merkezefendi için ilçeyi ortak akılla yöneteceklerini söyledi.  

İLBADELİLERDEN SARI GELİNİNE SICAK KARŞILAMA

Seçim çalışmaları kapsamında eşinin dünyaya geldiği ve halen kayınpederi ile kayınvalidesinin yaşamlarını sürdüğü İlbade Mahallesi’ni ziyaret eden Şeniz Doğan, vatandaşlar tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. İlbade sakinleri başkan adayına “Sarı Gelin” diye seslendi. Eşi Mehmet Ali Doğan ile birlikte kapı kapı dolaşarak, destek isteyen Doğan, İlbade Mahallesi’ne ve Merkezefendi’ye yapacağı hizmetleri anlattı, destek istedi. Şeniz Doğan’ın kendileri için fırsat olduğunu söyleyen mahalle sakinleri, Şeniz Doğan’a destek vereceklerini söylediler.

ŞENİZ DOĞAN’IN ZOR SINAVI

İlbadeli kadınlar, Şeniz Doğan’ın mahalleye geleceğini duyunca ocak yakıp gelinlerini test ettiler. Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, mahalleli kadınlarla beraber hamur açıp, börek de yaptı. Eğlenceli anların yaşandığı sınavdan başarı ile geçen Doğan, yaptığı börekleri mahallelilere ikram etti. Mahalle halkının sıcak yaklaşımı nedeni ile çok mutlu olduğunu belirten Şeniz Doğan, “İlbade'nin gelini olmak, işte böyle güzel. Beni bağrına basan mahalle sakinlerine sonsuz teşekkür ederim. Bu sevgi ve güveni boşa çıkarmayacağım” dedi.

Editör: TE Bilişim