Geçtiğimiz hafta Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde gerçekleşen CHP ilçe kongresinde rakiplerini geride bırakarak seçimi önde tamamlayan Ali Osman Horzum Merkezefendi’nin yeni ilçe başkanı oldu. Merkezefendi ilçe binasında düzenlenen devim teslim törenine eski başkan Tolga Varlıker, Merkezefendi İlçe Başkanı Adayı Osman Saruhan ve çok sayıda partili kayıldı.

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba Acıpayam ilçesinde gerçekleşen ilçe kongresinde bulunduğu için törene katılamadığı için bir mesaj gönderdi.  Başkan Akbaba Tolga Varlıker ve ekibine çalışmalarında dolayı teşekkür ederken yeni başkan Ali Osman Horzum’u da tebrik ettiğini bildirdi. Mesajı İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çon tarafından partililere okundu.

Devirteslim töreninde konuşan Merkezefendi ilçe Başkanı Osman Saruhan, Ali Osman Horzum’a başarılar diledi. Tolga Varlıker ve ekibine de teşekkür etti.

Törende konuşan Tolga Varlıker “tüzüğümüz ilçe başkanının ve örgütün asıl görevi ilçesinde seçim kazanmaktır. Bizler önce iki olan vekil sayımızı üçlere çıkardık. Yirmi beş sene sonra da Denizli merkezde belediye başkanlığını kazandık. Ben bu mutluluğu yaşayan ve bu mutluluğu yaşatan partimizin değerli neferlerine tekrar şükranlarımı sunarım. İyi ki varsınız” dedi.

Varlıker partililere “ kendinize iyi bakın, iktidar çok yakın. Sağlıcakla kalın ve bu yeni dönemde ilçe başkanlığını teslim edeceğim Ali Osman Horzum’a ve değerli yönetici arkadaşlarıma da sonsuz başarılar. Ben ve ekibim sonuna kadar kendisinin yandayız. Ne görev verilecekse de bizler yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Ali Osman Horzum Tolga Valıker ve Osman Saruhan’a çiçek takdim etti. Birlik beraberlik mesajı verdiler.

Törende konuşan yeni başkan Ali Osman Horzum “Cumhuriyet Halk Partisinde rütbe yoktur, görev vardır ve siz Cumhuriyet Halk Partililer bu bayrak yarışında bayrağı şahsıma ve ekibime teslim ettiniz. Biz Tolga Başkanımdan aldığımız bu bayrağı bir adam daha ileriye götürmek için gecemizi gündüzümüze katacağımızdan hiçbirinizin şüphesi olmasın. Başarı Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısıdır. Bu yolda başarısız olursak bilin ki bu başarısızlık şansım Ali Osman Horzum’un başarısızlığıdır. Ailecek toplu intiharların olduğu bir ülkede yaşadığımızın, ekonomik sıkıntılarımızın, hakın, hukukun ve adaletin ayaklarının altına aldıkları bir dönemi yaşadığımızın farkındayız. Bu dönemden çıkmak için tek başına İlçe Başkanı Ali Osman Horzum ve 16 kişilik yönetim ve ekibinin gücünün yetmeyeceğini de biliyoruz. O yüzden biz diyoruz ki bu Merkezefendi’yi hep beraber yöneteceğiz. Sizlerle yöneteceğiz. Sizlerin tavsiyelerine her zaman ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Partiye ilk üyesi kızı oldu

Devir teslim törenin ardından başkan Horzum  partiye ilk üyesi olan 22 Kasım itibari ile reşit olan kızı Neslihan Horzum kaydını gerçekleştirdi.

Editör: TE Bilişim